mandag 17. januar 2011

One night in Bangkok!

Ja,nå har vi vært to hele dager og en natt i Bangkok. Måtte jo bare ha den tittelen, selv om vi ikke gjorde noe særlig spennende den første natten. Med ca 3 timers søvn på nærmere 2 døgn trengte vi en god hvil;)

Vi kom altså hit på morgenen i går, og fant hostellet som er veldig greit (lite og slitt rom, men ellers fint). Her er det også veldig behjelpelige ansatte;)
Etterpå tok vi en liten tur oppover gata og havnet plutselig i ChinaTown med masse folk, biler, gatekafeer og div.kinesiske småbutikker. Og et stort buddhistisk tempel med gull over hele taket. de har som regel det...
Etter en liten hvil på hostellet dro vi til den veldig kjente "backpacker-gata" Khao San Road som, ikke overraskende, var full av turister, barer, restauranter, salgsboder, klær og god stemning. Mye folk,men ikke for mange innpåslitne selgere, og mye ordentlig fine klær,smykker og veldig lite fake-ting i typisk syden-marked-stil . Trivelig plass å være på kvelden.

I dag har vi vært på "shopping" i rikmannstrøket Siam som hadde fire svære shoppingsentre i samme gate og i stigende prisklasser. Det ble ikke noe særlig shopping, men vi fant oss etterhvert et par sandaler, og en frisør, så nå er vi tilogmed fine på håret;D

På ettermiddagen hadde vi tenkt å Traske rundt og se på de store kongelige palassene og templene i byen, men de stengte mye tidligere enn vi hadde tenkt. istedet trasket vi litt rundt og så på rare matboder og tok båt på elven hjem til hostellet.
I kveld spiste vi middag på en elvebåt. Treretters middag, fin utsikt, underholdning av dansende Thaidamer osv.

I morgen skal vi opp tidlig for å dra til det flytende markedet. De selger frukt og allslags varer på og langs elven padlende rundt i smale trebåter. Og så får vi prøve å rekke å sel litt på templene.

Vi har det altså som plommen i egget i tilfelle dere lurte:) Bangkok er stor og kaotisk, men virkelig ikke så ille som jeg fryktet;D

Stor varm klem fra Marianne;D

4 kommentarer:

  1. Dette blir spennende! Dere er utrolig heldige :) Jeg også vil...

    SvarSlett
  2. Det høres veldig bra ut, vi er misunnelige! Hvor mange timers forskjell er det mellom oss?
    Kos dere videre!

    Sigrid og Mamma

    SvarSlett
  3. Hei Marianne og Astrid. Vi er spente på å høre hvordan dere har det. Kan dere sende en SMS?

    Hilsen pappa

    SvarSlett