lørdag 8. januar 2011

Ei uke!

Her sitter jeg trygt og godt hjemme i sofaen mens Mamma og Pappa ser krim på TV og det snør ute. Om akkurat en uke fra nå, sitter Astrid og Jeg på et fly på vei den store, skumle byen Bangkok i Sør-Øst-Asia der vi skal leve og bo i 5 måneder fremover.
Planen er; Først Bangkok i et par dager, så til den lille øya Ko Samet for litt bading og soling. Så må vi reise nord-vestover til grensa mot Kambodsja ved Poipet. Videre reiser vi til Siem Reap for å se templene i Angkor Wat, så går veien sørover til hovedstaden Phnom Penh. Hvis vi fremdeles har god tid reiser vi ned til kysten et par dager, før vi reiser videre til Ho Chi Min i Vietnam. Herifra tenker vi å ta tog nordover langs kysten og ender opp i Hoi An der vi skal studere i 10 uker. 30 studiepoeng i uviklingsstudier. Så tenker vi å reise litt nordover mens vi skriver eksamensoppgaven, og ende opp i hovedstaden Hanoi. Har vi god tid, reiser vi til Laos en tur, ellers går turen direkte til India, hvor vi blir i rundt en måned. Først New Dehli, Agra og Taj Mahal, så får vi se hvor vinden blåser oss.

Vi håper dere har lyst å følge med oss litt på turen, og kom gjerne med gode inspill underveis. Vi skal prøve å oppdatere ofte.

Stor klem fra snart reiseklare Astrid og Marianne;D

1 kommentar:

  1. Bloggen deres har blitt bokmerket!
    god tur, jenter! kjenner jeg blir en smule misunnelig!

    KM :-)

    SvarSlett