mandag 28. februar 2011

Livet i Hoi An

Nå er det lenge sida vi har skrevet noe på bloggen, så her kommer en liten oppdatering fra meg. Vi har det fortsatt fint og flott, tommel opp. Dagene flyr avgårde. Det er rart å tenke på at vi allerede er i fjerde uke på studiet. Formiddagene går til forelesning på universitet. Nå er Tet over og universitet kryr av små vietnamesiske studenter (ja, de er utrolig små!). Vi er akkurat ferdig med en forelesningsserie med britiske Angela som har gitt oss en innføring i developmentstudiet. Flink dame på 67 år, men hun var ca. verdensmester i "EH.."-er. Kjente at det var helt greit å få ny foreleser i dag - en skikkelig bra fyr fra Nederland som virkelig kunne forelese. Etter lunsj er det lesing og bading på stranda. Ganske digg! :)

Vi har funnet oss et "treningssenter" rett ved hotellet, så det har blitt noen timer der. "treningssenteret" vårt er en liten, skitten garasje stappfull med små apparater og masse technomusikk fra 90-tallet. Veldig morsomt å trene her blant de mange små vietnameserne, men vi har erfart at det er greit å alliere seg med flere. Jenter og trening er ikke helt vanlig her.

Ellers blir det mange sosiale kvelder, restaurantbesøk og filmkvelder på rommet. Kjempekjekt. Vi har også fått sydd oss flere nye klær hos de mange tailordamene her. Ei av damene har invitert oss på sykkeltur på øya hennes som ligger litt utenfor Hoi An.

I helga var vi og så noen gamle tempelruiner fra Chamriket - veldig lik konstruksjon som Angkor Wat. Vi var også på Marble Mountain og på grottetur i grottene der. Lørdagskveld hadde vi 80/90-tallsparty med studiet. Marie, Marianne og jeg fikk skreddersydd oss bodyer i hver våre farger. Det blei sykt bra! Finfin kveld med mange gode slagere og masse dansing! :)

Nå skal vi legge oss etter en fin kveld med feiring av Anna som blei 20 i dag.
Vi skal prøve å få lagt ut litt bilder i morgen :)

3 kommentarer:

  1. Kjekt å lese. Ta bildet i garasjen:) Høyrest morsomt ut! Og vi vil gjerne ha bilde av det de har fått sydd. Her er det berre å innta catwalken.

    SvarSlett
  2. ah, så sykt kjedelig jeg følte meg nå... bra dere har det artig og opplever noe nytt og spennende. morsomt å følge med på bloggen. Kos dere masse videre!

    SvarSlett